Da Lello Ristorante & Pizzeria

A 20 éves budapesti “Da Lello” étterem a legjobb választás, hogyha az ember egy igazán jó pizzát akar enni, vagy kipróbálná az igaz olasz konyhát. Válogatott hozzávalók, szakértelem és szenvedély. Ez a három dolog teszi lehetővé, hogy hagyományos ételeinkkel kielégítsük vendégeink igényeit.

A ‘Da Lello” mediterrán konyhája mindenki számára tartogat finomságokat. Válogatott hozzávalókból, több évtizedes tapasztalattal és gondos odafigyeléssel készítjük el olasz fogásainkat. Levesek, tésztafélék, rizottók, pizzák és húsételek széles választáka várja azokat, akik egy csipetnyi Olaszországra vágynak. Eredeti olasz receptek alapján készített ételeink minden várakozást felülmúlnak majd. Halak, rákok, kagyló, bárány, és bélszín, ahogyan a tipikus itáliai éttermekben szokás.

Romantikus vagy akár családi ebédek, vacsorák és üzleti találkozók számára is tökéletes választás budapesti éttermünk. 

Foglaljon asztalt nálunk, hogy Ön is átélje az olasz atmoszférát pár órára. Ha pedig nincs ideje ellátogatni hozzánk, rendelje házhoz Olaszországot. Kiválóan elkészített ételeink nem okoznak csalódást.

Budapesten
Budapesten

Olasz Ízek Budapesten

Az olasz gasztronómia az egyik legismertebb és legnépszerűbb szerte a világon. Éttermünk célkitűzése, hogy ezt az ízvilágot teljes egészében elhozza Budapestre, hogy aki betér hozzánk az megismerje az igazi olasz konyha varázsát.